itulau_fanua

tala fou

Le atinae oresini polyester le tumuoloa ei ai se talafaasolopito o le sili atu i le 70 tausaga. I se taimi pu'upu'u, ua vave ona atia'e oloa resini polyester unsaturated i tulaga o galuega ma tulaga fa'atekinisi. Talu ai o oloa muamua polyester resin unsaturated ua atiina ae i se tasi o ituaiga sili ona tele i le alamanuia resin thermosetting. I le taimi o le atinaʻeina o resini polyester unsaturated, faʻamatalaga faʻapitoa i luga o pateni oloa, mekasini pisinisi, tusi faʻapitoa, ma isi faʻamatalaga faʻapitoa i luga o le isi. I le taimi nei, o loʻo i ai le faitau selau o pateni fou i tausaga taʻitasi, lea e fesoʻotaʻi ma le polyester resin unsaturated. E mafai ona vaʻaia o le gaosiga ma le faʻaogaina o tekonolosi o le resin polyester unsaturated ua sili atu ma sili atu ona matua ma le atinaʻeina o le gaosiga, ma ua faasolosolo malie ona fausia lona lava tulaga faʻapitoa ma atoatoa faiga faʻainisinia o le gaosiga ma le faʻaaogaina o manatu. I le faagasologa o le atinaʻe ua tuanaʻi, o resini polyester unsaturated ua faia se sao faʻapitoa i le faʻaaogaina lautele. I le lumanaʻi, o le a faʻalauteleina i nisi o faʻamoemoega faʻapitoa, ma i le taimi lava e tasi, o le tau o resini faʻamoemoe lautele o le a faʻaitiitia. O lo'o i lalo nisi o ituaiga polyester resin mata'ina ma le fa'amoemoeina, e aofia ai: resin fa'amama maualalo, resini mumu, resin fa'amalosi, resin volatilization styrene, resini e tete'e, pulu pulu gel, resin fa'amama mama Unsaturated polyester resins, resins taugofie. fa'atasi ai ma meatotino fa'apitoa, ma tama'i lima o la'au e fa'atino maualuga fa'atasi ma mea fou fou ma faiga.

1.Low shrinkage resin

O lenei ituaiga resin atonu o se autu tuai. Unsaturated polyester resin o loʻo faʻatasi ma se faʻafefe tele i le taimi o le faʻamalolo, ma o le aofaʻi lautele o le faʻaitiitia o le 6-10%. O lenei fa'aiti'itia e mafai ona matua fa'aleagaina pe ta'e fo'i mea, ae le o le faiga fa'apipi'i (SMC, BMC). Ina ia foia lenei faaletonu, e masani ona faʻaaogaina resini thermoplastic e fai ma mea faʻapipiʻi maualalo. O se pateni i lenei vaega na tuʻuina atu ia DuPont i le 1934, pateni numera US 1.945,307. O le pateni o loʻo faʻamatalaina le copolymerization o dibasic antelopelic acids ma vinyl compounds. E manino lava, i lena taimi, o lenei pateni na faʻatautaia tekinolosi faʻaitiitia maualalo mo resini polyester. Talu mai lena taimi, e toʻatele tagata ua tuʻuina atu i latou lava i le suʻesuʻeina o faiga copolymer, lea na manatu i ai o ni paʻu palasitika. I le 1966 na faʻaaogaina muamua resins maualalo a Marco i le faʻaogaina ma le gaosiga o fale gaosi oloa.

Na ta'ua mulimuli ane e le Fa'alapotopotoga o Alamanuia Fa'akomepiuta lenei oloa "SMC", o lona uiga o le fa'aputuina o laupepa, ma o lona fa'aputuga fa'ameamea i lalo o le fa'aitiitiga o le "BMC" o lona uiga o le fa'aputuga tele. Mo laupepa SMC, e masani ona manaʻomia le faʻafeiloaʻi lelei o vaega faʻapipiʻi resini, fetuutuunai ma le A-grade gloss, ma micro-taʻetaʻe i luga e tatau ona aloese mai ai, lea e manaʻomia ai le resini fetaui e maua ai se fua faʻaitiitia. O le mea moni, o le tele o pateni ua faʻaleleia ma faʻaleleia lenei tekinolosi, ma o le malamalama i le faiga o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o aafiaga ua faasolosolo malie lava ona matua, ma o loʻo faʻatupuina le tele o mea faʻapitoa poʻo mea faʻapipiʻi maualalo e pei ona manaʻomia. E masani ona faʻaaogaina faʻaopoopoga faʻaitiitia faʻaititia o polystyrene, polymethyl methacrylate ma mea faapena.

drtgf (1)2.Flame retardant resin

O nisi taimi o mea e taofia ai le mu e taua tele e pei o le lavea'iina o fualaau faasaina, ma o mea e taofia ai le mu e mafai ona aloese pe fa'aitiitia le tupu mai o fa'alavelave. I totonu o Europa, o le numera o maliu afi ua faʻaititia e tusa ma le 20% i le sefulu tausaga talu ai ona o le faʻaaogaina o afi mumu. O le saogalemu o mea e taofia ai le mu e taua tele foi. Ose faiga fa'agesegese ma faigata e fa'ata'atia le ituaiga meafaitino e fa'aaogaina i alamanuia. I le taimi nei, o loʻo i ai ma o loʻo faʻatautaia e le Atunuʻu Europa suʻesuʻega o lamatiaga i le tele o mea e faʻavae i luga o le halogen ma le halogen-phosphorus afi mumu. , o le tele o ia mea o le a maeʻa i le va o le 2004 ma le 2006. I le taimi nei, e masani ona faʻaaogaina e lo tatou atunuʻu le chlorine-containing poʻo le bromine-containing diols poʻo le dibasic acid halogen substitutes e fai ma mea mata e saunia ai resini mumu mumu. O mea fa'afefe afi Halogen o le a maua ai le tele o le asu pe a mu, ma o lo'o fa'atasi ma le fa'atupuina o le hydrogen halide. O le asu mafiafia ma le asu oona e maua i le taimi o le afi e mafua ai le afaina tele i tagata.

drtgf (2)

E sili atu i le 80% o faʻalavelave mu e mafua mai i lenei mea. O le isi fa'aletonu o le fa'aogaina o le bromine po'o le hydrogen-based flame retardants o le a maua ai kasa pala ma le fa'aleagaina o le siosiomaga pe a mu, ma o'o atu ai i le faaleagaina o vaega eletise. O le fa'aogaina o mea fa'afefeteina o le afi e pei ole alumina fa'amama, magnesium, canopy, molybdenum compounds ma isi mea fa'apipi'i mumu e mafai ona maua ai le asu maualalo ma le maualalo o le oona o le afi mumu, e ui lava o lo'o iai a latou a'afiaga o le asu. Ae peitaʻi, afai o le aofaʻi o mea faʻapipiʻi afi mumu e tele naua, e le gata o le a faʻateleina le viscosity o le resini, lea e le faʻaogaina i le fausiaina, ae faʻapea foʻi pe a faʻaopoopoina le tele o mea faʻapipiʻi afi mumu i le resin, o le a aʻafia ai. le malosi faʻainisinia ma meatotino eletise o le resin pe a uma ona faʻamalolo.

I le taimi nei, ua lipotia mai e le tele o pateni mai fafo le tekinolosi o le faʻaaogaina o le phosphorus-based flame retardants e maua ai le maualalo o le oona ma le maualalo o le asu afi. O mea fa'afefe mu e fa'atatau i le phosphorus e iai sona a'afiaga tele e fa'asa ai le mu. O le metaphosphoric acid na gaosia i le taimi o le afi e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o se tulaga faʻamautu polymer, fausia ai se puipui puipui, ufiufi luga o le mea faʻavevelaina, faʻamavaeina o le okesene, faʻalauteleina le faʻamaina ma le carbonization o le resin surface, ma faia ai se ata puipuia carbonized. O le mea lea e puipuia ai le mu ma i le taimi lava e tasi e mafai foi ona faʻaogaina faʻamaʻi afi faʻavae phosphorus faʻatasi ma mea faʻafefe afi halogen, lea e i ai se aafiaga sili ona manino synergistic. O le mea moni, o le suʻesuʻega i le lumanaʻi o le resini mumu e maualalo le asu, maualalo oona ma taugofie. O le resin sili e leai se asu, maualalo-oona, taugofie, e le afaina ai le resini, e iai mea faʻapitoa faʻapitoa, e le manaʻomia le faʻaopoopoina o mea faʻaopoopo, ma e mafai ona gaosia saʻo i le fale gaosi oloa.

3. Toughening resin

Pe a fa'atusatusa i ulua'i ituaiga resini polyester unsaturated, ua matua fa'aleleia atili le malosi o le resini o lo'o iai nei. Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o pisinisi i lalo ole resin polyester unsaturated, o loʻo tuʻuina atu le tele o manaʻoga fou mo le faʻatinoina o le resini unsaturated, aemaise lava i tulaga o le faigata. O le malepelepe o resini e le'i tumu pe a uma ona fofo ua toetoe lava a avea ma faafitauli taua e taofia ai le atina'eina o resini e le'i tumu. Pe ose mea taulima fa'ameamea po'o se mea fa'amanu'a po'o manu'a, o le fa'aumiumi i le malepe e avea ma fa'ailoga taua mo le iloiloina o le lelei o oloa resini.

I le taimi nei, o loʻo faʻaaogaina e nisi o tagata gaosi oloa mai fafo le metotia o le faʻaopoopoina o resin tumu e faʻaleleia atili ai le malosi. E pei o le faaopoopo polyester tumu, styrene-butadiene pa'u ma carboxy-fa'amuta (suo-) styrene-butadiene pa'u, ma isi, o lenei metotia e patino i le toughening metotia faaletino. E mafai foi ona faʻaaogaina e faʻafeiloaʻi ai polymers poloka i totonu o le filifili autu o le polyester unsaturated, e pei o le interpenetrating network structure na faia e le unsaturated polyester resin ma le epoxy resin ma le polyurethane resin, lea e matua faʻaleleia ai le malosi tensile ma le malosi o le malosi o le resini. , o lenei auala fa'amalosi e a'afia ile metotia fa'amalosi kemikolo. E mafai fo'i ona fa'aoga le tu'ufa'atasiga o le fa'amalosi tino ma le fa'ama'a'a fa'ama'i, e pei o le fa'afefiloiina o se polyester e le'i tu'u fa'agaoioi ma se mea e fa'aitiitia le fa'agaoioiga e maua ai le fetuutuuna'i mana'omia.

I le taimi nei, o laupepa SMC ua faʻaaogaina lautele i fale taʻavale ona o lo latou mamafa mama, malosi maualuga, faʻafefeteina, ma fetuunaiga mamanu. Mo vaega taua e pei o fale taʻavale, faitotoʻa pito i tua, ma pito i fafo, e manaʻomia le malosi lelei, e pei o fale taʻavale fafo. E mafai e leoleo ona punou i tua i se tulaga faʻatapulaʻa ma toe foʻi i o latou foliga muamua pe a maeʻa sina aʻafiaga. O le faʻateleina o le malosi o le resin e masani ona leiloa isi meatotino o le resin, e pei o le maʻaʻa, malosi faʻafefeteina, vevela vevela, ma le faʻamalolo vave i le taimi o le fausiaina. O le faʻaleleia atili o le malosi o le resini e aunoa ma le leiloa o isi mea totino o le resin ua avea ma autu taua i le suʻesuʻeina ma le atinaʻeina o resini polyester unsaturated.

4.Low styrene resin volatile

I le faagasologa o le gaosia o le resin polyester unsaturated, o le a afaina ai le soifua maloloina o tagata faigaluega faufale. I le taimi lava e tasi, e tuʻuina atu le styrene i le ea, lea o le a mafua ai foi le leaga o le ea. O le mea lea, o le tele o pulega faʻatapulaʻaina le faʻatagaina o le styrene i le ea o le fale gaosi oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Iunaite Setete, o lona tulaga faʻatagaina faʻaalia (tulaga faʻatagaina faʻatagaina) o le 50ppm, aʻo Suiselani lona tau o le PEL e 25ppm, o se mea maualalo maualalo e le faigofie ona ausia. O le faʻalagolago i le malosi o le ea e faʻatapulaʻaina foi. I le taimi lava e tasi, o le malosi o le ea o le a taʻitaʻia ai foi le leiloa o le styrene mai luga o le oloa ma le faʻafefe o le tele o le styrene i le ea. O le mea lea, ina ia maua se auala e faʻaitiitia ai le faʻafefe o le styrene, mai le aʻa, e manaʻomia pea le faʻamaeʻaina o lenei galuega i le fale gaosi resin. O lenei mea e manaʻomia ai le atinaʻeina o resini maualalo o le styrene volatility (LSE) e le faʻaleagaina pe faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le ea, poʻo le polyester resins e leai ni styrene monomers.

O le fa'aitiitia o mea o lo'o i totonu o monomers volatile ose autu na atia'e e le alamanuia polyester resin unsaturated i fafo i tausaga talu ai nei. E tele metotia o loʻo faʻaaogaina i le taimi nei: (1) le auala e faʻaopoopoina ai le faʻaogaina o mea e faʻaogaina ai le maualalo; (2) o le fa'atūina o resini polyester e le'o tumu e aunoa ma ni styrene monomers e fa'aaoga ai le divinyl, vinylmethylbenzene, α-methyl Styrene e sui ai vinyl monomers o lo'o i ai styrene monomers; (3) O le faia o resini polyester unsaturated ma monomers styrene maualalo o le faaaogaina o monomers o loo i luga ma styrene monomers faatasi, e pei o le faaaogaina o le diallyl phthalate O le faaaogaina o monomers vinyl maualuga-puna e pei o esters ma acrylic copolymers ma styrene monomers: (4) O le isi auala e faʻaitiitia ai le faʻafefeteina o le styrene o le faʻafeiloaʻi lea o isi iunite e pei o le dicyclopentadiene ma ona mea e maua mai i le polyesters Resin skeleton, e maua ai le viscosity maualalo, ma iu ai ina faʻaitiitia le anotusi o le styrene monomer.

I le sailia o se auala e foia ai le faʻafitauli o le styrene volatilization, e tatau ona mafaufau loloto i le faʻaogaina o le resin i auala faʻapipiʻi o loʻo i ai nei e pei o le faʻapipiʻiina o luga, lamination process, SMC molding process, le tau o mea mata mo le gaosiga o pisinisi, ma le fetaui ma le faiga resin. , Resin reactivity, viscosity, mea faʻainisinia o resin pe a uma ona faʻapipiʻiina, ma isi. I loʻu atunuu, e leai se tulafono manino i le faʻatapulaʻaina o le faʻafefe o le styrene. Peita'i, o le si'itia o le soifuaga o tagata ma le fa'aleleia atili o le silafia e tagata i lo latou soifua maloloina ma le puipuiga o le si'osi'omaga, ua na'o se taimi e mana'omia ai se tulafono talafeagai mo se atunu'u fa'atau oloa e pei o tatou.

5. resin fa'asa'o

O se tasi o fa'aoga tele o resini polyester e le'i tumu o lo latou tete'e atu i vaila'au e pei o so'o so'o, acids, fa'avae, ma masima. E tusa ai ma le faʻaofiina o tagata tomai faʻafesoʻotaʻi resin unsaturated, o loʻo i ai nei resins faʻasaʻo ua vaevaeina i vaega nei: (1) ituaiga o-benzene; (2) ituaiga iso-benzene; (3) ituaiga p-benzene; (4) ituaiga bisphenol A; (5) Vinyl ester ituaiga; ma isi e pei o le xylene type, halogen-containing compound type, etc. Ina ua mavae le tele o tausaga o suʻesuʻega faifaipea e le tele o augatupulaga o saienitisi, o le pala o resini ma le faiga o le faʻafefeteina o loʻo suʻesuʻeina maeʻaeʻa. O le resin e suia i auala eseese, e pei o le faʻaofiina o se auivi mole e faigata ona teteʻeina le pala i le polyester resin unsaturated, poʻo le faʻaaogaina o le polyester unsaturated, vinyl ester ma le isocyanate e fausia ai se fausaga fesoʻotaʻiga interpenetrating, lea e taua tele mo le faʻaleleia atili o le faʻaleagaina. o le resini. O le faʻamaʻiina o le corrosion e matua aoga lava, ma o le resini na gaosia i le auala o le faʻafefiloi o le resini acid e mafai foi ona ausia le sili atu o le faʻafefeteina.

Faatusatusa iepoxy resins,o le tau maualalo ma le faigofie o le gaosiga o resini polyester unsaturated ua avea ma tulaga lelei tele. E tusa ai ma tagata tomai faapitoa i luga o le resini unsaturated, o le tetee o le corrosion of unsaturated polyester resin, aemaise le alkali resistance, e matua maualalo lava i le epoxy resin. E le mafai ona suia le epoxy resin. I le taimi nei, o le siʻitia o fola e faʻafefeteina ua maua ai avanoa ma luʻitau mo resini polyester e le tumu. O le mea lea, o le atinaʻeina o resini faʻapitoa faʻamaʻi e iai faʻamoemoega lautele.

drtgf (3)

6.gel peleti resini

 

drtgf (4)

O le peleue gel e iai sona sao taua i mea tu'ufa'atasi. E le gata ina faia se sao teuteu i luga o le pito i luga o oloa FRP, ae o loʻo iai foʻi se sao i le ofuina o le teteʻe, matua teteʻe ma vailaʻau faʻamaʻi. E tusa ai ma le au atamamai mai le unsaturated resin network, o le atinaʻeina o le gel coat resin o le atinaʻeina lea o le peleue gel ma le maualalo o le styrene volatilization, lelei le faʻamagoina o le ea ma le malosi o le pala. O loʻo i ai se maketi tele mo paʻu gel faʻafefe i totonu o resini pele. Afai e faatofuina le mea FRP i le vai vevela mo se taimi umi, o le a aliali mai mafo i luga. I le taimi lava e tasi, ona o le faasolosolo malie o le faʻaogaina o le vai i totonu o mea tuʻufaʻatasia, o le a faasolosolo malie ona faʻalauteleina le paʻu i luga. E le gata ina afaina ai le maʻifu O foliga vaaia o le peleue gel o le a faʻaitiitia ai le malosi o le oloa.

Cook Composites and Polymers Co. o Kansas, ISA, e fa'aogaina auala e fa'amuta ai le epoxy ma le glycidyl eter e gaosia ai se resini peleue e maualalo le viscosity ma sili ona lelei le vai ma le soli. E le gata i lea, o loʻo faʻaaogaina foi e le kamupani le polyether polyol-modified ma epoxy-terminated resin A (resin fetuutuunai) ma le dicyclopentadiene (DCPD) -modified resin B (rigid resin) compound, o ia mea uma e lua a maeʻa ona faʻapipiʻiina, e le mafai e le resini ma le vai tetee. na'o le lelei o le vai, ae e iai fo'i le malosi ma le malosi. Solvents po'o isi mea maualalo-mole e ulu atu i totonu o le FRP material system e ala i le gel coat layer, ma avea ma resini fa'afefe vai ma mea lelei atoatoa.

7.Light curing unsaturated polyester resin

O uiga fa'amalolo mama o le resin polyester unsaturated o le ola umi o le ulo ma le saoasaoa fa'amalolo vave. O resini polyester e le'i tumu e mafai ona fa'amalieina mana'oga mo le fa'atapula'aina o le fa'asalaina o le styrene e ala ile fa'amalama mama. Ona o le alualu i luma o photosensitizers ma masini moli, o le faavae mo le atinaʻeina o resins photocurable ua uma ona faataatia. O ituaiga polyester resins unsaturated UV-curable unsaturated ua maeʻa ona atinaʻe ma tuʻuina i le gaosiga i se aofaiga tele. O meafaitino, faʻatinoga faʻagasologa ma le faʻaogaina o luga e faʻaleleia atili, ma faʻaleleia atili le gaosiga e ala i le faʻaogaina o lenei faiga.

8.Low-cost resin ma mea faʻapitoa

O ia resini e aofia ai resini foa ma resini vai. I le taimi nei, o le utiuti o le malosi fafie o loʻo i ai se tulaga maualuga i luga o le laina. O lo’o i ai fo’i le le lava o tagata faigaluega fa’apitoa e galulue i le gaosiga o fafie, ma o lo’o fa’atupula’ia totogi o nei tagata faigaluega. O ia tulaga e fausia ai tulaga mo palasitika inisinia e ulufale ai i le maketi fafie. O resini fa'afu'a e le'o tumu ma vai e iai le vai o le a fa'atupuina e fai ma fafie fa'akomepiuta i fale meafale ona o le tau maualalo ma le maualuga o le malosi. O le a fa'agesegese le talosaga i le amataga, ma fa'atasi ai ma le fa'aauauina o le fa'aleleia atili o tekonolosi fa'agaioiga, o lenei talosaga o le a vave ona atia'e.

O resini polyester e le'o tumu e mafai ona fa'afu e fai ai ni fa'afu'a e mafai ona fa'aoga e fai ma puipui puipui, vaelua faleta'ele, ma isi mea. Le malosi ma le malosi o le palasitika foamed ma unsaturated polyester resin e pei o le matrix e sili atu nai lo le foamed PS; e sili atu ona faigofie le faʻaogaina nai lo le PVC foamed; o le tau e maualalo ifo nai lo le palasitika polyurethane foamed, ma o le faʻaopoopoga o faʻamaʻi afi e mafai foi ona faʻafefe ai le mumu ma le matua. E ui lava o le faʻaogaina o tekonolosi o resini ua maeʻa ona atiaʻe, o le faʻaogaina o le polyester resin le faʻafefeteina i meaafale e leʻi faʻalogoina tele. A mae'a su'esu'ega, o lo'o naunau tele le au fai resini i le atina'eina o lenei ituaiga mea fou. O nisi o mataupu tetele (pa'u, fau meli, gel-foaming time relationship, exothermic curve control e leʻi maeʻa ona foia aʻo leʻi faia faʻatau pisinisi. Seiloga e maua se tali, e mafai ona faʻaaogaina lenei resin ona o lona tau maualalo I totonu o meafale. ua foia nei faafitauli, o lenei resin o le a faʻaaogaina lautele i vaega e pei o mea e faʻafefe ai le afi nai lo le faʻaaogaina o lona tamaoaiga.

E mafai ona vaevaeina resini polyester unsaturated vai i ni ituaiga se lua: ituaiga vai-soluble ma ituaiga emulsion. I le amataga o le 1960s i fafo, o loʻo i ai pateni ma lipoti o tusitusiga i lenei vaega. O le resini o lo'o i totonu o le vai o le fa'aopoopoina lea o le vai e fai ma fa'atumu o le resini polyester e le'i tumu i le resini a'o le'i fa'agasolo le resin gel, ma o le vai e mafai ona maualuga i le 50%. O lea resine e ta'ua o le WEP resin. O le resini o loʻo i ai uiga o le tau maualalo, mama le mamafa pe a uma ona faʻamalolo, lelei le mumu o le afi ma le maualalo. O le atinaʻeina ma suʻesuʻega o resini o loʻo i totonu o le vai i loʻu atunuu na amata i le 1980s, ma ua umi se taimi. I le tulaga o le faʻaaogaina, ua faʻaaogaina e avea o se mea e taula ai. Aqueous unsaturated polyester resin ose ituaiga fou ole UPR. O tekinolosi i totonu o le falesuesue o loʻo faʻateleina ma sili atu ona matua, ae faʻaitiitia suʻesuʻega i luga o le talosaga. O faʻafitauli e manaʻomia ona toe foia atili o le mautu o le emulsion, o nisi o faʻafitauli i le faʻamalolo ma le faʻaogaina o le faagasologa, ma le faʻafitauli o le faʻatagaina o tagata faʻatau. E masani lava, o le 10,000-tone unsaturated polyester resin e mafai ona gaosia pe tusa ma le 600 tone o vai otaota i tausaga uma. Afai o le faʻaitiitia o loʻo faʻatupuina i le gaosiga o le gaosiga o le polyester resin unsaturated e faʻaaogaina e gaosia ai le vai, o le a faʻaitiitia ai le tau o le resin ma foia le faʻafitauli o le gaosiga o le puipuiga o le siosiomaga.

Matou te fa'atautaia mea fa'atau oloa nei: resin polyester unsaturated;vinyl resini; gel peleti resini; epoxy resini.

drtgf (5)

Matou te gaosia foisolo tioata fe'avea'i,fala tioata, mesh fiberglass, malalaga fiberglass ta'amilosaga.

Faafesootai matou :

Numera o le telefoni:+8615823184699

Numera telefoni: +8602367853804

Email:marketing@frp-cqdj.com


Taimi meli: Iuni-08-2022

Su'esu'ega mo Pricelist

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Kiliki e tu'uina atu se su'esu'ega