itulau_fanua

tala fou

tioata tioata(faapea foi alava tioata) o se ituaiga fou o inorganic non-metallic mea ma faatinoga maualuga.

O le alava tioata e faʻaaogaina lautele ma faʻaauau pea ona faʻalauteleina.I se taimi puʻupuʻu, o le maualuga o le tuputupu aʻe o pisinisi tetele e fa o loʻo manaʻomia i lalo (mea faʻaeletonika, taavale malosi fou, malosi o le matagi, ma le 5G) o le a faʻaauau ai le tuputupu aʻe.I le taimi umi, o le fiber tioata ma ana oloa o le a vave ona tupu i le lumanaʻi, o le a faʻateleina le faʻaogaina o le tele o faʻalapotopotoga faʻaoga, ma o le a lautele le maketi maketi.

 

I le taimi nei, ua fausia e loʻu atunuu se filifili alamanuia atoa o fila tioata (uluai vulu), oloa fiber tioata ma mea tioata fiber composite mea, lea e vaevaeina i vaega e tolu: luga, ogatotonu ma lalo.

 

I luga o le vaitafe e maua ai mea mataʻutia mo le gaosiga o fiber tioata, e aofia ai le laʻuina o oa, malosi, vailaʻau ma isi pisinisi.

 

O le gaosiga o fiber tioata o loʻo i le ogatotonu o le filifili pisinisi.E ala i le faʻaogaina o mea mataʻutia i luga ma faiga faʻapitoa, alava tioatafeoai soloma mea'ai alava tioata ma oloa e le lalagaina e gaosia.O nei oloa o lo'o fa'agasolo atili e avea ma oloa tu'ufa'atasi.

 

O pisinisi i lalo e aofia ai atinaʻe, puipuiga o le siosiomaga, faʻasao malosi, malosi fou, ma felauaiga.

filifili alamanuia fiberglass:

filifili1

Fiberglass: Mea Matagofie i luga

I le tau faʻatulagaina o oloa fiber tioata, o le tuʻuina atu o mea mataʻutia o le alava tioata e matua tele lava, ma o le tau e faʻatatau mo se vaega tele.

O mea mataʻutia i luga o le alava tioata e masani lava o mea faʻapitoa e pei o le pyrophyllite, kaolin, limestone, ma isi, o loʻo gaosia e ala i le faʻafefeteina o le vevela maualuga, faʻailoga uaea, faʻafefe, lalagaina ma isi faiga, ma o loʻo faʻaaogaina i lalo o alamanuia e ala i le faia o tioata. oloa alava ma alava tioata mea tu'ufa'atasi.

O le quartz sand ma le pyrophyllite o loʻu atunuu e tele punaoa faʻapitoa, ma o le tau faʻafefe e laʻititi, e itiiti sona aʻafiaga i le aofaʻi o pisinisi fiber glass.

Malosiaga malosi o le lona lua pito sili ona tele i le gaosiga o fiber tioata, aemaise lava kesi masani, platinum ma rhodium consumables.I le faagasologa o le gaosia o le alava tioata, vaitaele kiln tusia pisinisi e malosi le faalagolago i le vevela malosi, e pei o le kesi faalenatura, eletise, ma mea gaosiga e pei o le platinum-rhodium alloy bushings.

Midstream: Fiberglass Products

O oloa alava tioata e masani ona vaevaeina i oloa e le o lalagaina ma oloa ie.

O oloa e le o lalagaina e faasino i oloa e faia i alava tioata e ala i auala e le o lalagaina (mechanical, chemical or thermal method), aemaise lava e aofia ai fala fiber tioata (e pei o lefasi manoad falas,

fala fa'aauau, fala e tu'i nila, ma isi) ma alava olo.

Fa'avasegaga lua-tulaga o mea fa'apipi'i alava tioata:

Fa'avasegaga muamua

Fa'avasegaga lua

Fa'avasegaga muamua

Fa'avasegaga lua

 

 

 

tioata

alavalava

oloa

tioata

alavalava

mea e le lalagaina

tipi

manoa fala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fa'alava tioata fa'atasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O oloa gaosi loloto alava tioata

CCL

Fiberglass Susu Laminated fala

Mea Fa'agata

Fiberglass Fala Fa'aauau

Fufulu oloa fa'apipi'i

Fala Su'i Fiberglass

Oloa Palasitika Fa'amalosia Fa'amama

Fala Laila Fiberglass

Oloa Palasitika Fa'amalosia Fa'amalosi

Ie fiberglass

tioata tioata

lalaga feoai

Faʻaleleia mea faufale

Mesh fiberglass

 

Alava tioata

ie faaeletonika

 

 

E mafai ona vaevaeina alava tioata i alkali-free, medium-alkali, maualuga-alkali ma alkali-tetee tioata fiber e tusa ai ma le tuufaatasiga.Faatasi ai ma i latou, o le alava tioata e leai se alkali e nofoia le tulaga autu o le maketi, ma o le gaosiga gafatia e sili atu i le 95%.

E tusa ai ma le tele o le monofilament diameter, e mafai ona vaevaeina i ni faasologa se tolu: roving, spun roving ma vulu faaeletonika.Faatasi ai ma ia mea, o le taamilo e masani ona faʻapipiʻiina i le resin e fai ai le palasitika faʻamalosia fiber tioata (glass fiber reinforced plastic);milofeoai solo e mafai ona fai e fai ie tioata fiber oloa;ua lalagaina vulu faaeletonika i ie alava tioata, lea e masani ona faaaoga e gaosia apamemea ofu laminates e avea ma mea mata mo laupapa matagaluega lolomi.

Mai le vaaiga o le vaega o le gaosiga gafatia, o le gaosiga o le taʻavale i loʻu atunuu e tusa ma le 70% -75%, ae faʻatasi ai ma le faʻaumatiaina ma le fetuunaiga o le gaosiga o le gaosiga, o le fua o le taʻavale e faasolosolo malie ona faʻaitiitia.

 filifili2

Nofoaga fa'aoga i lalo

O le alava tioata e le o le tulaga mulimuli o talosaga i lalo, ae o loʻo faʻaaogaina e avea o se oloa vaeluaga ma oloa i lalo e fausia ai se mea faʻapipiʻi fiber tioata e faʻaleleia ai le faʻatinoga atoa o mea.

O le pito i lalo ole alamanuia alava tioata e matua ta'ape'ape ma maualuga fa'atasi ma le tamaoaiga tele.

I le taimi nei, o mea faufale, felauaiga, alamanuia ma le malosi o le matagi o pisinisi autu i lalo ole alava tioata, ma o le fa tala mo le 87% o le faʻatulagaina o manaʻoga fiber tioata.

 

 

 filifili3

I lalo o le talaaga o le "double carbon", o faiga faʻavae e faʻalauteleina ai le fetuunaiga o le fausaga o le malosi, o le faʻaleleia o le malosi o le matagi e faʻamoemoe e faatumauina le maualuga, o le mana o le savili e faʻamoemoeina e faʻasolosolo ona toe faʻaleleia, ma o le faʻaogaina o le malosi o taavale fou ua faʻatupulaia pea, avetaʻavale. o le faʻateleina o le faʻaogaina o mea e fesoʻotaʻi ma fiber tioata, ma le itu manaʻomia O le tuputupu aʻe o le feololo ma le umi o loʻo lelei pea.

 

I totonu o le alamanuia malosi o le matagi, e masani ona faʻaaogaina alava tioata i le gaosiga o mata o le matagi ma ufiufi nacelle.Ua avea nei Saina ma maketi aupito tele i le lalolagi le malosi o le matagi.

 

O le televave o le atinaʻeina o pisinisi a le matagi a loʻu atunuu ua faʻateleina ai le faʻatupulaia vave o le manaʻoga i luga mo fiber tioata ma ana oloa.Faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le atinaʻeina o le malosi o le matagi i le lumanaʻi, ma le faʻatinoina o le tele o laina gaosiga o le gaosiga o le eletise, o le faʻaogaina o le fiber tioata e iai faʻamoemoega lautele.

 

Vulu filo tioata faaeletonika o se ituaiga o mea fiber tioata ma insulation lelei, lea e mafai ona faia i le ie tioata fiber, lea e faaaoga mo le gaosiga o le laminate ofu apamemea, o le substrate autu o le laupapa matagaluega lolomi (PCB).

 

 filifili4Faʻavae i luga o le tau o loʻo i ai nei, faʻateleina le faʻaleleia o le fausiaina o fale gaosi oloa, faʻaitiitia le tau o tagata faigaluega, ma le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi e ala i le faʻaleleia o le malulu o suiga faʻapitoa o le auala autu lea mo loʻu atunuu e faʻamautu ai tau lelei ma faʻamalosia le tau.

E tusa ai ma le fuafuaga o le atinaʻeina o le "14th Fiber-Year" a China Glass Fiber Industry Association, o le faʻafouina o le malosi faʻavae autu lea e faʻaleleia ai le faʻatinoina o le toe faʻaleleia o le faʻaleleia o le faʻaogaina i totonu o le alamanuia fiber glass.Faʻatonuina le faʻateleina o le tuputupu aʻe o le gaosiga o fale gaosi oloa;ave le maketi e fai ma taʻiala, fai se galuega lelei i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina ma le faʻalauteleina o maketi o fiber tioata ma oloa;taulaʻi i le faʻalauiloaina o le alamanuia atoa e faʻaleleia i le atamai, lanu meamata, faʻavasegaina ma faʻavaomalo, ma ausia atinaʻe maualuga.

Faafesootai matou:

Telefoni: +86 023-67853804

Email:marketing@frp-cqdj.com

Upega tafa'ilagi: www.frp-cqdj.com


Taimi meli: Aukuso-12-2022

Su'esu'ega mo Pricelist

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Kiliki e tu'uina atu se su'esu'ega